hits

Jewface Daniel med kippa! Shocking!

28.01.2013 - 15:53 2 kommentarer
Skjønner ikke hva som er så jævlig oppsiktsvekkende med dette her?

http://www.seher.no/910391/dette-bildet-vekker-oppsikt

Dettte må være den lammeste saken jeg har lest på lenge. Jeg vet ikke med dere, men bildene, innholdet og vinklingen henger ikke på greip for fem flate øre. Hvem fant dette oppsiktsvekkende? Hva er galt med at en mann med et jødisk navn som Daniel som sitter i et jødisk gudshus har på seg kippa? Og når det er sagt. Ingen må noensinne si "kalott" igjen. EVER. Det er som å kalle en pretzel for en kringleformet saltstang.

Royal jew med vikefremhevende hodeplagg

 Alle med normal folkeskikk tar på seg de plaggene som er forventet når man entrer et gudshus. Hvis man i det hele tatt får lov å gå inn.

Det som forstyrrer meg mest er dette: "På hodet til Daniel bærer han en kalott, også kalt kippa. Men prins Daniel har ikke konvertert til jødedommen, han viste bare respekt for gudshuset under sitt besøk."

WTF? Greit at store områder av Malmø har problemer med jødenes eksistens, men å måtte roe ned folket med at Daniel IKKE HAR KONVERTERT fordi han tar på seg en kippa på synagogebesøk? Hahha, den underliggende  saken her er så forstyrrende at jeg må le. En sak som beviser nok en gang hvor forstyrra forhold folk har til jødedommen. I mitt hode kunne saken like gjerne hatt denne tittelen: " Det er provoserende å ha på seg kippa".

Daniel og Victoria ble plassert med nesten en meters mellomrom skirver seher.no. Det kan de jo være tacksame og glade for. Egentlig skulle Victoria ha stått på et eget galleri for kvinner eller i det minste på andre siden.

Skulle jo nesten tro jødene hadde evne til å sleipe folk inn i  den ikkemisjonerende religionen sin med rene heksekrefter? The Magic Kippa. Det skal den neste filmen min hete. Å ta på seg kippa = omskjært penis og total hengivenhet til en religion som faen meg krever at du følger flere regler enn du skulle tro var mulig.

Her er en kjendis til med kippa! Klarer dere å se hvem det er??

2 kommentarer

Carina

01.02.2013 kl.20:50

Det siste bildet der. Jeg dævva. Gjør det ofte av deg gitt.

suzifer667

01.02.2013 kl.21:00

Hahahahah!

Skriv en ny kommentar