hits

Brunettes have more fun

15.01.2014 - 14:09 6 kommentarer
I dag har jeg vært hos min nye frisør Kamilla på Oxygen frisører på St.Hans Haugen. Min elskede frisør Kine flyttet hjem til Sogndal i fjor sommer og siden da har jeg som den atale tiltaksløse kvinnen jeg er stått for mitt eget hårstell. Det betyr at jeg har kjøpt farge på Rema og vandalisert mitt lille allerede kjempestygge baderom med hårfarge med jevne mellomrom. For det er umulig å farge håret selv uten å sprute farge rundt som en tazmanian devil.

Baderomsgulvet mitt ser ut som en av utedassene på youngstorget. Takket være Nutrisse.

Nå har jeg uansett funnet en annen nydelig liten skapning fra utkantnorge (Førde) som er god på hår og veldig morsom å prate med. Hun skal sakte, men sikkert sørge for at mitt ravnsvarte hår blir mer classy og sjokoladebrunt.

Ser ut som noen har driti ned dusjen min. Motbydelig. Nutrisse :(

I kveld skal jeg ut i verden og svinge med svansen. Og med de nyfargede lokkene mine er det jo bare lov å håpe at jeg har draget. For selvom jeg bare er 32 har jeg masse grått hår. Og det kan jeg bare ikke leve med. Noensinne. Marerittet er at de går hårene skal bli så strie og jævlige at de ikke tar til seg farge. Da kjører jeg full blown jew-look og begynner med parykk. Inntil videre lar de seg lett farge vekk og akkurat nå sitter jeg hjemme med skinnende blankt, sexy hollywoodhair.

Pretty

SÅNN. Nå har jeg søren meg blogget om HÅR <3 Dette kommer seg.

Done :)

6 kommentarer

Nina Boug Lichtenstein

15.01.2014 kl.14:50

Nydelig! Taper du kampen mot de grå er det alltid et nytt hipt alternativ til the old world Jew-look: the urban turban. Have no fear sista. And this from a greying blond new-Jew.

Kristine Gangfløt

16.01.2014 kl.20:55

Hei! Fant bloggen din fordi jeg nettopp kom over serien "bloggerne" på tv2sumo. Må si jeg synes du gjorde en artig figur, og kjente meg igjen i litt av hvert av det du sa! Kult at det er flere som har runda 30 som også blogger:) Blir artig å følge med videre. Håret ditt ser ganske bra ut både her og på tv forresten! :)

Sigrid

20.01.2014 kl.18:29

Frisøren Kine som flyttet til Sogndal, jobbet hun på Nikita?

suzifer667

20.01.2014 kl.18:53

Jaaaaa <3

Sigrid

22.01.2014 kl.12:37

Hun var kjæreste med min bror! Veldig kul dame som er utrolig flink med hår! Sjeldent jeg var misfornøyd da hun klippet og farget håret mitt :))
[…] Brunettes have more fun […]

Skriv en ny kommentar