Med buken på gløtt

http://www.kjendis.no/2014/02/02/kjendis/bloggerne/tv2/reality-tv/suzanne_aabel/31606701/

Er det noe du angrer på som du har sgt eller gjort på TV? Det er det mange so lurer på det.

Jeg har alltid svart nei. Men nå tror jeg kanskje at jeg angrer på at jeg er blitt en av de damene som klyper meg i flesket på TV for å så få kjeft av helsenaziene for å forfekte et usunt kropssideale. But someones gotta do the duuuuurty job!

Fotballfruedittten FTW <3 Se så bra den virket på meg. Hahhaha, er jo bare smånever med fett igjen å klype i.  Nå skal jeg snart spise Chili Con carne. Nam nam. <3 Meat <3

Det har jo blitt en fanesak for meg å gi faen. Noen må jo «keep it real» sa jeg til Dagbladet.

Minn meg på at jeg sa dette neste gang jeg griner og titter på colloseumsklinikkens priser på gastric bipass.

5 kommentarer

Hahaha så lenge du er fornøyd selv :) Bare vit at du ikke gjør noen en tjeneste, ingen som "må" tørre å si at det er greit å være feit. Og du skal være den som "keeps it real"? Nei, fotballfrue er like mye ekte vare som deg, selv om hun har fin kropp.

Det kommer vel an på øyet som ser.

For all del, vi har alle fine kropper hehe. Men et sunt kosthold og regelmessig trening er bra både for kropp og sjel. Så skjønner ikke hvordan fotballfrue kan være noe dårligere forbilde enn deg egentlig? Nesten 1 million nordmenn er overvektige, altså 1/5 av Norges befolkning. Det sier sitt.

Stor fan - Stina

Ser på deg som dama som ikke legger noe i mellom og snakker ut når noe provoserer. Pliiiiz skriv ett innlegg mot Sandra Borch sitt pelsstunt. Jeg ble så støtt av den kvalme dama, at jeg syns hun fortjener og bli satt litt på plass.

Nå har jeg gått ut og sagt mye pent om fotballfrue uten at noen evner å høre hva jeg sier. Jeg synes sexybikinibilde 4 dager etter fødsel er et håpløst fokus. Thats about it.

Skriv en ny kommentar