Stakkars lille rike pike

http://bodonu.no/hadde-du-lagt-pa-deg-20-kilo-hadde-ingen-sagt-en-javla-dritt-til-deg/

Hilde Kyllo er lei av å forsvare de sunne valgene hun tar for seg og sitt barn.

"Hadde du lagt på deg 20 kilo hadde ingen sagt en jævla dritt til deg!"

Ok… Hvor skal man begynne. Jeg begynner med: jeg HAR ved en anledning lagt på meg 20 kilo og selvom frøkna som tror syltetøy er satan innbiller seg at denne vektøkning foregikk i stillhet kan jeg informere om at hun tar feil. Har aldri følt meg jævligere i mitt liv. Først og fremst fordi folk sa helt fantastisk mye stygge ting til meg.

Tenk å si til bestemora si at man ikke kan spise syltetøy a? Fordi det er sukkergele. AHHAHAHHA!!! Jeg dauer. The world has gone mad. Brødskiver med sirup var sikkert livretten til alle bestemødre i landet da de var barn.

Sukkerbomber? HONESTLY. Jeg blir helt matt. Høres ut som sukker er LCD i pulverform som vil ødelegge livet til barna våres. Well newsflash: it wont. Sukkervhengighet er ikke til å spøke med og barna skal ikke ha for mye av det, men for christ sake. For en frykt å spre. Vi trenger en ny diagnose: FOFF. Fear Of Fattening Food. Hahah. Prøv å si det i full alvor: stakkars. Hun lider av FOFF.

Det er vel strengt tatt sant at det ikke er noe sunt med raffinert sukker uansett hor mye man skulle ønske det. Men det er ikke sunt å lide av FOFF heller. Hahahah.

Den nye offerrollen: BUHUH, dont hate me cause I'm beautiful.

Eller som vi sier på norsk: det er dritkjipt å være tynn og sunn og pen og sukesessfull OGSÅ :(((( For det er så mange som er MISUNNELIGE på meg. It hurts. It really hurts.

Grrrrrr.

17 kommentarer

Synes du er frekk som omtaler Trine Grung som halvfeit og gammel. Ta en titt i speilet selv. Jeg ser en halvfeit frekk snørrunge uten respekt for andre mennesker.

Omtaler Trine Grung som halvfeit og gammel? Hvor gjør jeg dette? Det mener jeg verken eller hun er.

ok, nå har jeg den. Tv2 saken. Ja, jeg er litt frekk.

Jeg synes du er tøff, jeg.
Jeg trenger ikke være enig i alt du sier eller skriver, men du er tøff som tør å ytre meningene dine.. Og det på en måte som viser at det er nettopp dét de er; meningene dine..
Du er også tøff som står for det du har sagt, selv når du får mye pepper for det..

Stå på.
For alle oss som alltid kommer på de gode argumentene _etter_ en diskusjon er over.. "Åh, det skulle jeg sagt..!"

Victoria Bjørklund

Æ digga bloggen din, verden træng fleire folk som tør å snakk rett fra levra :)
Du e awesome keep it up :)

Var 18kg tyngre for noen år siden, og fikk syyykt mange frekke kommentarer- både på hvordan jeg så ut og på hva jeg spiste. Så DER tar nok Hilde Kyllo feil, folk er frekke jævler. Enig med deg i det, Suzanne. Og btw: 18 kg lettere får jeg faenmeg fremdeles sykt mange frekke kommentarer på hvordan jeg ser ut og hva jeg spiser! >< My point: Folk kan lære seg å gi faen i å kommentere på andre folks kropper og matvaner. "Mind your own goddamn business" comes to mind...

You rock! Kuleste dama ever:)

Good day! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
There's a lot of people that I think would really appreciate
your content. Please let me know. Thank you

Folk burde uansett innse at det er j*vli frekt å drive å kommentere andre menneskers utseende og matvaner, uansett!

Kanskje bortsett fra hvis folk selv legger de ut på internett, da er det litt lov :P

Du er så ekte, alt som er ekte er bra.
Elsker forresten det du skrev i boken Mammarådet. Ser på deg hver søndag klokken 8, kun på deg egentlig. Jeg er fan av smarte kvinner. Og de som lever selv om de spiser sukker.

namm vill ha alle dem burgerne , håper ikke de ble kasta i søppla etter bildene var tatt ;( :D !!!

Jeg synes du er helt rå jeg, Suzanne!! Har ikke sett på Bloggerne, men jeg har sett en del klipp med deg, og leser bloggen din nå. Du er helt knall, og dessuten dritsexy! Så bare stå på!!!

Er så veldig enig med deg! Jeg må nevne at jeg så deg på "Debatten" i går, og du imponerte. At du klarer å stå på ditt på samme tid som du ikke går i samme fella som mange andre: å tenke svart/ hvitt der og da: Beundringsverdig!

HAHA! Du er så jævlig genial. Du setter ord på et tema som jeg ikke klarer å sette ord på fordi jeg gaper for mye og/eller ler for høyt. Altså, unnskyld meg, men om du skulle få i deg et korn med sukker så finnes det er nødsentral å ringe til liksom. Jeg er stolt av å være formfull og litt over gjennomsnittet, jeg. Rett og slett fordi jeg ikke gidder å bruke halve livet mitt på å ikke nyte det. Jeg syntes ikke det er gøy å trene, jeg trener når jeg vil og i aktiviteter jeg syntes er gøy (som f.eks. å danse når jeg er drita full), jeg blir ikke mett av en gulrot til lunsj og i stedet for å være en bitch mot alle andre rundt meg fordi at jeg hater å være sulten så tar jeg meg et fint rundstykke kanskje to (oh damn).

Du er et slikt forbilde unge jenter i Norge trenger å ha. For livet dreier seg ikke om å være så tynn eller veltrent som mulig. Man burde da for faen fokusere litt mer på å leve livet på en måte som man selv trives med i stedet for å hige etter å ha en plettfri overflate.

http://www.helenedrage.com/utseendefiksering-eller-darlige-holdninger/

Hva synes du om dette da?
Fra 140 kg til kostholds og treningsekspert på 1-2-3.

Gud, så glad jeg er for at du tar opp dette! Jeg er så LEI av det gnålet om at "ÅÅÅÅH alle sier at jeg er TYYYYYYNNNN ( se på meg i bikini på dette bildet, seeeee!), det er sååååå mye mer akseptert å være tjukk, ååååh, det er så urettferdig"

Jeg har lagt på meg masse de siste årene. Jeg er feit nå. Og folk blir frekkere da, særlig folk som har drukket, så jeg går ikke på byen lenger. Jeg går ikke på stranda heller. Og det er nå greit, det, jeg kan jo slanke meg. Men folk kan bare spare oss for at det er så mye lettere å være feit enn slank, for det vet vi vel innerst inne at det ikke er.

Det er så mye å ta tak i i det blogg innlegget, men jeg lurer veldig på hva slags arbeidsplasser denne dama har jobbet på og kundene hennes når dette blir et 'faktum' i hennes verden:

"(...)men jeg vet at mange av mine kunder blir meget oppgitt av kommentarer som kommer når de drar opp en matpakke som ikke består av brødskive. Setter du deg på pauserommet og spiser cottage cheese, frukt og nøtter eller en frisk salat med skinke – DA kommer kommentarene da. Hadde du derimot dratt opp en halvliter cola og en skolebolle hadde du verken fått et rart blikk eller en eneste kommentar. (...)"

Jeg har vært en av de som som har drukket en halvliter cola til lunsj (ofte, ikke hverdag for det koster skjorta.. men ofte) og ikke en eneste gang har det gått ubemerket henn. IKKE en eneste gang og jeg er normal vekt. Men det skal kommenteres og det skal advares... usunt, tenk om du blir tjukk (why do you care?), men ikke en eneste gang har jeg sett noen kommentere lunsjer/matpakker som består av cottage cheese (med funlight eller bær), salater, knekkebrød, hjemmelaga knekkebrød, nutrilette shaker, shaker av andre sorter.

Tror dama generelt sett trenger en reality check! og som du så gledelig sier: FOFF ekke sunt det heller!

Skriv en ny kommentar