Ikke mobb kameraten min!

 

Ikke mobb kameraten min!

Jeg hytter med neven til han som skrev for et par dager siden at folk som ikke har barn lever meningsløse liv uten å vite det selv.

Makan til frekkhet. Les hva jeg mener på foreldre.no

8 kommentarer

Leste det, og heller langt mot din side! Ikke lest artikkelen om han som mente det da, men jøss for et kjipt liv han må ha hatt? Min tid som singel og barnløs var amaaazing og ALDRI kjedelig :) Mitt liv som singel og mamma er heller ikke kjedelig, men det er langt fra like mye fart og morro som før.

Så akkurat trygdekontoret om rasisme usensurert....ja jeg blir helt paff av hvor syk debatten var! Trodde temaet var anti rasisme, ikke at debattantene skulle angripe hverandre. All rasisme er vondt men hun burde holdt seg for god med å buse ut med den anti semitistiske kommentaren sin. Ifølge forskning har anti semitistiske økt i Norge. Det er liksom ikke en konkurranse om å være offer det skal handle om, men vi må ikke glemme historien heller! Kudos til deg som holdt deg rolig. Mvh

Jeg synes du er ei bra dame, Suzanne, Jeg synes også du kanskje er litt for "kjapp" i avtrekkeren noen ganger, som da du sa at konflikten mellom israel og palestina er "liten", for den er jo stor og har alvorlige ringvirkninger på begge sider. Jeg tenker spesielt på alle de barna som lever med frykt som en del av hverdagen. Og vi er nok uenige på dette punktet. Men det er godt å høre at du også reagerer på kristne som bare bruker denne konflikten til å svartmale muslimer og islam. Det er respektløst både mot Isarelere og palestinere. Vil også påpeke at jeg, samtidig som jeg kan kritisere staten Israel og de overgrepene jeg mener blir begått, samtidig som jeg fint klarer å unngå rasisme og jødehat. På samme måte kan jeg kritisere kjønnslemlesting, uten at jeg hater muslimer av den grunn. Ja til mangfold, både i meninger, i mennesker og i religioner.

Stå på, etter at jeg så deg i det litt småkleine programmet bloggjentene, har jeg blitt fast leser. Av din blogg, vel å merke. ;)

Hei! Jeg er fast leser av bloggen din, og synes du skriver kjempebra og engasjerende. Det som er så flott er at du for meg som leser fremstår som en ærlig blogger, og det er det jeg liker.

Stå på videre med bloggen din :)

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Hilsen
Toril

Du burde ikke røyke inne når du har barn.. Spiller ingen rolle om han er til stede eller ikke. Ille er det uansett..

DU bürde ikke lese bloggen min.

Du går veldig i forsvar, så skjønner at det er et sårt tema, men da vet du vel hva du skal gjøre ;)

jeg røyker inne når sønnen min ikke er hjemme på ei uke. Sånn gjør jeg det. Det jeg BURDE gjøre er å slutte å røyke punktum.

Skriv en ny kommentar