hits

Ja, det er jeg som er bitterfitta

27.05.2014 - 14:06 14 kommentarer

Til alle dere som velger å skrive milelange innlegg hver gang jeg har åpnet kjeften og sagt noe dere ikke er enige i. Jeg vil bare komme med noen erklæringer så det er helt klart at vi er enige om noen ting. 

* HA LITT HUMOR

*Ja, jeg sliter med mye dårlig humør og angst og lar meg provosere av ting du mest sannsynlig synes er både modig og vakkert.

*Nei, jeg er ikke storfornøyd med verken kroppen min, det lett irritable sinnet mitt, mitt engasjement som folk flest driter i, jobbsituasjonen eller noe særlig annet enn sønnen min og alle de supre vennnene mine. Heldigvis er det mer enn nok til å se seg takknemlig og glad for en hel haug med hverdagstrivilaiteter.

*Som menneske er jeg mørk, lattermild og innehaver enorme evner til å drite å hva folk synes om meg. Derav tillater jeg meg til å la folk drite litt på meg også, Fair game.

*Prøv å google deg frem til forskjellen mellom ironi, sarkasme og god gammeldags humor. Så slipper du å få så sjokk hver gang noen er slemme mot alle de snille menneskene der ute. Det hender nemlig at det ligger lag med både det ene og det andre i mine tekster uten at du evner å oppfatte det. 

Sånn, så slipper du neste gang jeg mener/skriver noe du er uenig i: måtte det være ribbekassa til et eller annet hysterisk kvinnfolk, de nedlatende kommentarene fra bisarre bygdemenn, store verdenskriger, psykisk helse, mat, diett, slanking eller om foreldre får oppdra barna sine som de vil evnt velge å IKKE ha barn det hele tatt så trenger du ikke fortelle meg hvor bitter jeg er.

 

FORDI JEG VET AT JEG ER BITTER. Og jeg synes ikke det er så fryktelig usympatisk å være heller. Ingen mennesker som ikke har vært igjennom en heftig depresjon eller lidd av voldsom angst eller andre grusomheter psyken vår kan finne på å lefle med om man har litt dybde- Vi som er dømt til å se lenger enn gleden over en ny sofapute eller en fin solnedgang.

Du trenger ikke fortelle meg om hvor fantastisk livet er med eller uten sukker i dietten. Jeg spyr og vemmes. Spis hva dere vil, se ut som dere vil, selg dere sjøl billig eller dyrt, men så lenge man gjør det i full offentlighet er det rom for både ros, ris og en liten runde kvass kritikk også med jevne mellomrom. Jeg tar den selv uten å legge meg ned og sippe.

 

Så til de tusen neste som føler for å kommentere om hvor bitter jeg er så har jeg kommet dere i forkjøpet og jeg ber dere ærbødigst om å spare det til den neste personen dere anser som noe annet enn kronisk glade og fornøyde med alt og alle i samfunnet.

 

Jeg er hvertfall både drittlei. OG.... Bitter på alle dere enkle, utseendefikserte vrangforestilte posører som sklir igjennom livet uten en eneste ekte bekymring. Og har dere de har dere ikke guts nok til å innrømme at dere faktisk sliter med helt menneskelige ting som meg selv  og tusenvis av andre. Fargelegger en illlusjon av dere selv utad gjør det om mulig enda mer dødskjedelig.  Å både se og høre på.

Jeg sier som jeg sier til sønnen min: noen ganger må helt vanlige mennesker gjøre og si "slemme" ting for å bli hørt. Det betyr ikke at du trenger å bry deg om du ikke føler deg truffet. 

Have a nice day. 

Denne serranoen smakte for øvrig fortreffelig med et glass cava.

 

 

14 kommentarer

Olav

27.05.2014 kl.14:14

Uff, hater når jeg ikke kan komme med noe negativt å svare. Nesten bittelitt litt bittert.

Rune

27.05.2014 kl.14:27

Beklager Aabel, men jeg biter ikke på?? Bak den tøffe fasaden din er det mer bak. Sorry! Hilsen Rune

suzifer667

27.05.2014 kl.14:29

Hahhaa, jeg er like tøff som jeg er veik og spak og skjør. I dag er jeg tøff.

Tokrepia

27.05.2014 kl.17:34

Kjempebra innlegg! Du får jammen sagt det. Her helt enig med det du skriver, og du får frem flere gode gode poeng.

Ønsker deg en kjempefin tirsdags ettermiddag :)

Toril

suzifer667

27.05.2014 kl.18:08

Hurra ::)

Susann

02.06.2014 kl.14:43

Eg elske deg for den du e eg vertfall! For du minne meg om meg sjøl ;) Rock On sister!!!

Astrid

02.06.2014 kl.17:54

Det må være godt å få gørra ut!

juliasantesana

04.06.2014 kl.14:07

Love you

Camilla

05.06.2014 kl.11:56

Det er in å vise de perfekte dekorerte stuene sine, alle de fine fargene på proteinshakene og alle klærne som er kjøpt på de hippeste butikkene, og hvor lykkelig man er over å vaske gulvet og drikke te i solveggen, så det må jo automatisk være noe feil med deg om du ikke deler deres syn. Men trenden snur nok snart, og da skal plutselig hver en fjortis og hver fotballfrue være samfunnskritiske.. Da får du sikkert refs for å være for positiv ;-)
Digger både deg og bloggen din :-)

Trine

07.06.2014 kl.22:19

Erlighet varer lengst, flott.

ellasprella

08.06.2014 kl.18:41

Må jo bare få si det, lese bloggen din er fantastisk underholdende ?? Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før ??

yvonne

16.06.2014 kl.22:29

Takk, dette ønsket jeg å lese i dag! En tekst som passet mitt ganske sure hjerte perfekt i kveld! Elsker å lese om andre kjipe kjæringer som liker å snakke om verden som den er, og ikke som alle på død og liv ønsker å se den! OG hvem har egentlig bestemt at jeg ikke skal få ytre meg om hvor bitter jeg er, når andre kan snakke om hvor fantastisk lykkelige de er? Hurra for dem og deres feilfrie liv, men jeg er ikke der altså. Her driter vi forsatt med ræva, mannen er ikke alltid like medgjørlig og barna har aldri innestemme. Og jeg som aldri kommer til å bli noen husmor, som gjerne skuler på de som påpeker det.

Kristin T.S.F.

17.06.2014 kl.09:38

I hear you! Kan være av den bitre typen sjæl,og det med angsten og den sorgen du føler du bærer med deg hele tiden det kjenner jeg meg igjen i! Har og blogg hvor jeg gørrer ut når jeg føler for det,og det er herlig! Før trodde alle jeg var blid hele tida,nå veit folk at det ikke er sånn. Lenge leve ærlighet spør du meg ;)

Christel Rosvold

22.09.2014 kl.10:53

Takk for at du uttrykker deg uten så mye filter. Ha en flott høstlig mandag.

Skriv en ny kommentar