hits

Facebook vil meg vondt - (og deg)

11.06.2014 - 22:13 6 kommentarer

Den første reklamen som brølte mot meg i kveld på mitt elskede Facebook var denne: to kosejenter med idealhud. IDEALHUD der altså. Og måten de gnir seg inntil hverandre og ikke minst den sexy innsmørningen av lotion vil skaffe meg denne idealhuden. Det er selvsagt bare pisspreik, men i disse dager hvor fjeset mitt ser ut som jeg har tatt krokodil en måned blir jeg litt matt. Er nemlig velsignet med eksem fra øyebryna og opp og neste skritt er kortisonsalve hos legen min. Ikke fullt så innbydene som disse to kåtskælkene her med andre ord. Pfffft.

Det andre bildet jeg oppdaget var en gjeng med sovende damer med falske vipper. Det burde jeg også tydeligvis ha for at trynet mitt skal nærme seg et idealtryne. Heldigvis er jeg velsignet med idealvipper fa naturens side så akkurat denne her kan jeg slippe unna litt til, helt til øya mine begynner å røyte. Da må jeg visst ty til superlim og indiske vippehår for å få my casual killerlook.

Den her er jeg litt usikker på hva ville, men jeg tror den ville at jeg skulle se oransje/teracottafarget ut og gå i kjempelite klær og ha mellomrom mellom vajayjayen og øverst på innsiden av lårene. Som gammel gother og intens despise for hvite mennesker med overdreven fake tan må jeg bare si at jeg ikke kommer til å sende den sms`n for å få nettopp det. Jeg holder meg fortsatt til å dekke kroppen med billig smoothfarget foundation fra H&M om jeg føler at den mintgrønne huden min trenger en boost når jeg skal flekke litt ræv eller legger. Pffffft.....

Sist men ikke minst dukket det opp en reklame for en jente som desverre akkurat har sluppet ut av konsentrasjonsleir som har oppnådd 2. verdenskrig looken via en frukt som ser ut som en nyfødt vagina. Hun hadde visst spist masse av den for å se ut om a victim of war.

Får jeg bot for å hetse disse reklamene? Jeg tjener i hvertfall ikke en krone på denne bloggen enda så håper ikke det, for den har jeg ikke råd til å betale akkurat nå.

Motiverende?

HÅPER DET <3

Og husk: det viktigste av ALT i livet er å IKKE se ut som deg selv, ok?

Bortsett fra at det viktigste er det akkurat motsatte. Skal henge et kors og en hvitløk over macen min nå så kanskje jeg får fordrevet de energisugerne av noen vampyrer som smører driten sin utover min favorittnettside i større og større grad.

Keep it real, mmmmkey?

Klem fra lille, milde snille meg. Til deg.

6 kommentarer

Tokrepia

11.06.2014 kl.22:30

Kjempebra skrevet! Du skriver kjempebra, og får frem poenget med dette. Har lagt merke til disse reklamene jeg også. Irriterer meg grønn over slike reklamer. Ikke rart at mange får dårlig selvtillit og selvbilde når slike reklamer florerer. Jeg spør meg selv: "Er det media som skal bestemme hva som er den perfekte sommerkroppen?" Det virker slik, dessverre. Den perfekte sommerkroppen på reklamer er å være brun, slank og vakker hud. Reklamen tenker ikke på individuelle forskjeller på hudtype, kroppsbygning osv.

Har selv skrevet et innlegg på min blogg angående noe liknende for et par dager siden.

Elsker å lese bloggen din, og jeg koser meg med måten du skriver på!

Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :)

Hilsen
Toril

havku

12.06.2014 kl.21:15

Jeg fikk stadig vekk reklame for silikon i en periode, jeg. Whaaaaaat? Takk for det liksom! They're big enough! Frekke lømmel, hvemenndetnåvar som stod for det.

Rudo

12.06.2014 kl.23:42

Ha ha ???? Det var veldigt bra skrivet!:) Jeg fikk trekke på smilebåndene der ja :) Jeg mener at du har et veldig godt poeng og det er veldig viktig å få frem dette dom faktisk er virkeligheten. Og det gjelder både ungdom og voksne :) Knall bra ??

Hege

14.06.2014 kl.13:57

Amen! Blir jo sur, av og bli spamma m dette, hver j..... dag!

Marte

16.06.2014 kl.22:02

Apropos kropp: les: http://marenmaren.com/2013/04/10/meg-er-det-virkelig-mulig-a-elske/

Og ta deg en tur på Tons of Rock i Halden til helgen! Må jo være noe for deg?

Yvonne

26.10.2014 kl.18:49

Haha ler! Så sykt bra skrevet av deg , er helt enig i det du skriver :-D Du er jo rå, med din bitre og ærlige måte å skrive på! Gleder meg til å se deg i den overfladiske serien bloggerne, fordi du er med er det faktisk mer interessant å se på, så er det iallefall litt mindre restylane, falske negler, falsk brunfarge og drama osv..... :-)

Skriv en ny kommentar