Hold on to your husbands girls, I'm baaaack!

Jeg har etter å ha vært med i en TV-serien som heter "BLOGGERNE" i to sesonger (snart en tredje) endelig blitt en ekte blogger. Med det innebærer et visst ansvar for å faktisk blogge...

Har ikke blogget siden september, men nå har jeg fått med Side2 blogg og da har jeg funnet både inspirasjon og velvilje og glede over å lire av meg drit, moro, alvor og usakligheter i bloggeuniverset igjen :)

Så følg gjerne med så skal du se at det vil dukke opp masse snusk her i tiden fremover. 

Ps: den siste sesongen av Bloggerne er med to nye fjasefjes. Kristin og Chioma. Nå blir jeg bare enda mørkere, eldre og merkelig enn det jeg var fra før. En del av miksen som rett og slett ikke henger på greip. Sånn er det nå bare for noen av oss. Og det er helt topp!


Her er vi altså. Spetakkelet av kvinnfolk som skal lage BloggerTV på nyåret for TV2 BLISS

Marna, Kristin, Chioma, Suzanne og THE SOPHIE <3

 

Jeg begynner min nye karriere som Side2blogger med å poste et bilde fra en av mine favoritt instagramkontoer: Thefatjewish.

I GIVE YOU: THE BLACK MATT DAMON.
 

Suzanne

Én kommentar

Godt du er med i neste sesong. Du gir ett "frisk" pust! Det er så forskjellige personer i denne serien som gjør den er interessant for meg. du/ dere er gode på å belyse tabu temaer eller temaer man kan være litt beskjedene å prate om. Det å være så ærlig gjør folk eller meg tryggere på å være mer åpen!

Takk ! :D

Skriv en ny kommentar