Femte fuckings fredan på rad med gullrekka

Har jeg en greie for Ivar Dyrhaug eller er det typen min som liker den gamle skaphomoen?

Det eneste jeg veit er at vi er altfor langt nede i barnefri helg/hvitvinskartongen allerede. Eller: IGJEN.

Det gikk opp for meg nå at gullrekka er blitt en nødvendig del av livet mitt. Er det rart man tyr til til billig tysk vin på kartong?

Var salg på Ica i dag. 10 spenn for kyllinglår. Jeg bare dundra bort til ferskvaredisken og røyk på en smell. Det ble ikke kyllinglår. Det ble 650 gram checkenwangs, en tube remulade, 2 hekto blodig roastbeef og en pakke tampax. Hakke mensen engang. Sier litt.

Poenget her er dette: jeg driver og streiter opp mannen min. Og meg selv da. OSS eller VÅRS som det heter når man er blitt sammen/kjedelige. 

Nå har Tomas frest ut på dass og da griper jeg sjansen til å blogge et bilde av VÅRS, /han kommer til å drepe meg for han hater dette her)

Den lille nissen har dratt på seg høysnueskjerfet sitt. Søtt.

Dette er mitt første forsøk på å skape en familiebedrift av bloggen min som så mange andre jenter gjør. Må bare sørge for å blogge mens typen er på dass. Det jeg kan garantere er uansett at dette ikke ender opp i cupcakes, treningstips og dagens antrekk!

Ps: Beat for Beat er bedre uten lyd!

Nå kommer han tilbake... HADET!

 

 

5 kommentarer

Takk og priiis for at du ikkje kjører dagens outfit! God helg☺

Åse: Haha, tenk hvis: her er en ny svart søppelsekk. Den kosta 200 spenn og jeg har hatt den i 3 år...

Jeg er så glad for at du sa det med sobril og lykkepiller!!😊 da viser du at man kan være normal selv om man har angst!tusen takk!! 😊 ps.har du instagram? 😊

Håper verden snart ser deg for det flotte menneske du er med alle dine talenter! Du fortjener å stå å skinne som den negative, sinte , morsomme, sårbare personen du er :)

''checkenwangs'' haha dævver...

SUZANNE!! Når skal vi ta et glass forfriskende saft sammen?

Trenger virkelig å snakke med et normalt oppegående menneske som deg!

Skriv en ny kommentar