Sisi Sisi SISI!!!

I kveld skal en av mine beste venner Sisi Sumbundu spela och sjunga på John Dee. Lillebroren til Rockefeller. Jeg simpelten elsker Sisi, til tross for min lidenskap for hårdrock.

Utrolig lenge siden jeg har vært på konsert og jeg gleder meg masse! Gørst kommer en kompis på litt nibbles og et glass. Dettte blir en fin kveld!

Dette pose og sekk livet er neimen ikke dumt. Hvertfall ikke nå som jeg har noen å dele tiden min med all den tiden jeg er hjemme med sønnen min <3

Kjæresten min spiller for øvrig trommer med Sisi så iI am in for a royal treat i Oslo i kveld!

Se heeer a. Selv en kulde-elsker som meg sjøl må bli glad og lengte til sommeren igjen av dette her!

For de som følger med på Bloggerne kan jeg jo fortelle at om litt kommer en episode med Sisi og undertegnede på jentetur til Budapest! Byen der moren min ble født. Hahhaa, herregud for en sjuk tur. Ingen skal anklage meg for å ikke evne å lage helt knall pute-TV hvertfall. Knegg knegg. Sa hun ydmykt. 

 

Meg og soulstjerna på vei til Ungarn - Budapest!. Og vel fremme i Budapest som dere ser :) Dette blir gøy TV, jeg lover. 

 Én kommentar

Hei :) så dg på tv2nyhetene idag. Skuffa over at du ikke har hørt om en av Norges største minoriteter?..? Boktips: Britt Karin Larsens bøker/romaner om det norske taterfolket :)

Skriv en ny kommentar