Mat som er gått ut på dato? Yes, please!

Jeg har oppdaget noe helt rått. Og litt guffent. En liten kjøledisk hos min faste Rema1000 butikk med varer oppi som går ut på dato samme dag. Føler meg som en kvinnelig avart av han ene i "Sirkus Eliassen" som går og graver i dritt og søppelcontainere etter matrester og mat som butikkene kaster. Hehe. Ikke helt da, men jeg skal ærlig innrømme at mat som er gått ut på dato er jeg ikke spesielt redd for altså. Også er det så latterlig billig!

Kjøp kjøtt etc. som går ut på dato i den feiende flotte lille kjøleboksen på 50 prosent og frys det i porsjoner og ta opp det du vil ha den dagen du vil ETA DET. Det holder seg noen dager i kjøleskapet også. Det eneste jeg ikke tar sjansen på er kylling. Å bli dårlig av kylling er drepen. Når det skal sies er ikke dette noen risikosport altså. Har aldri blitt dårlig av å spise litt halvgammel mat, ahhaha. Æsj, så ekkelt det høres ut. Men det er ikke det for maten er rett og slett ikke gammel. Matvareprodusentene er bare livredde og føre var. Spis utgått mat til du blir flau! 

Sånn: nå kan dere bare sette i gang utskjellingen av mitt usunne forhold til pølser (nam) og ikke minst respektløse forhold til oppdrettslaks. Men alt dette fikk jeg altså for rett over 100 kroner, heheh. Ps: det er over en kg wieners der. 

11 kommentarer

Hei.

Jeg ber pent om at du tar bort innleggene på instagram og twitter hvor du gjør narr av en jente som har blitt intervjuet av VG. Du kjenner ikke historien til denne jenta (noe jeg gjør) og med fare for å si for mye kan jeg informere om at livet hennes ikke alltid har vært like lett.

Jeg håper at du tar hensyn til dette og fjerner innleggene. Gjør du ikke dette er jeg redd for at denne jenta kommer til å streve enda mer enn hun allerede gjør.

På forhånd takk.

Oslo: Huff, sånn. Borte vekk. No harm done I hope.

Så enig med deg! Mannen min kommer stadig hjem med digge og ekstremt møre kjøttstykker som han har dykket etter på vår lokale butikk. Hadde alle gjort som han og deg, ville det ikke blitt kastet noe mat og ikke minst får alle seg en DIGG middag til nix og nada pæng!

for en real respons på den forespørselen om å fjerne insta-/twitterinnlegg suzanne!

Good for you! Og bra for miljø og lommeboka. Jeg kjøper stadig mat på 50 %, enten om jeg trenger det til middag den dagen, eller fryser det ned og tar det til middag en annen dag. Det er ikke farlig å spise mat som går ut på dato den dagen, eller gikk ut i går. Heller aldri blitt syk av det. De på jobben ler litt av meg fordi de synes jeg er snålt, men halo, hvorfor betale full pris på en hel kylling, hvis jeg kan betale halvparten, den skal uansett fortæres om noen timer. Jeg synes ikke det er flaut, jeg er rett og slett lykkelig hvis jeg kommer over slike kupp.

Ahh,no vart eg heilt varm om hjarte! So mykje hysteri rundt mat dagen, eg vert nesten litt grinete!

Sjølv er eg superhappy når eg finn datovarer, mandag og fredag er beste dagen ;)

Et og nyyt!

Da burde du prøve Kiwi! Der blir alt som har gått ut på dato gratis ;) Men jeg er helt enig. De setter uansett datoene latterlig tidlig. Gjelder bare ikke å ta melken som gikk ut for en måned siden kanskje. Liker bloggen!

Hei! det er så godt og se det noen som kan si det! jeg går på økologisk landbruk og selv reiser jeg og dømster hver eneste lørdag for da kaster butikkene masse mat som er spiselig lenge.

Hjemme fôrer vi opp gris og slakter den selv og dette kjøttet har vi et år. og noen ganger lenger! det er ikke farlig og spise mat som er "gammel" :)

Digger at du er deg selv tvers i mellom det står det utrolig mye respekt av! :D

hei hva er din mening om nyhet om at "fotballfrue" redigerer seg tynnere på bildene? Du hadde jo rett da du kritiserte henne etter undertøysbilde 4 dager post fødsel.

Helt supert med mat på tilbud til -50% :) Helt supert, og bare putt det i fryseren og ta det opp når en har tenkt å lage noe god mat :)

Er utrolig mye å spare på det, så heia oss som gjør det :)

Skriv en ny kommentar