hits

Hold kontakt med mora - Ligg med den nye dama hans

11.01.2015 - 18:05 3 kommentarer

Dette innlegget er laget i samarbeid med Nordisk Film.

Ny norsk film! Anders Basmo den deilige deilige mannen. Og Agnes Kittelsen i et spektakufuckinglært komidrama om livet. Åååh. så gøtt! "Stayin Alive" heter filmen og jeg har allerede sett den. JIPPI!

Ok. Jeg har hatt flaks. Mitt første innlegg jeg skriver på nåde er en fryd å skrive. JEG HAR SETT EN NORSK FILM JEG ELSKET! Jaaaa,! Etter  Freske Fraspark kommer denne godt oppi listene:)

 

Jeg tror ikke jeg skal si så mye annet enn disse sexy kodeordene: Sinne. Forræderi. Glede. Puling. Sorg. Vrede. Forsmåddhet. Sannhet. Livet! Lættis og masse masse moro!

 Jeg har ingen kilder på dette, men jeg har en følelse av at Linn Skåber fikk denne rollen uten å måtte forholde seg til manus. HAHHA! FOR ei venninne! FOR en karakter. Helt nydelig. 

Skal ikke si så mye annet om filmen annet enn at jeg gråt. Lo. Gråt. Lo og holdt pusten. Og godtet meg!

 

I tillegg får dere en liten bonus som ikke er helt irrelevant:

Her kommer noen gode råd til hva dere kan og BØR gjøre om dere blir bedradd, dumpa eller får noen uventede ubehagelige overrraskelser i livet.

*Klipp hull i sokkene (ALLE SOKKENE) til eksen din

*SJALUTRIKSET. Ligg med en av såkalte kompisene hans (om du får noe ut av det) eller kyss en av de nærmeste vennene til dritten som dumpa deg

*Lyv å si at du har fått en kjønnsykdom som MÅTTE komme fra han

*Rebound dates. REBOUND DATES.

*Bli venninnne med bestevenninna hans/hennes

*Farg håret og reis på ferie. Da skjønner han INGENTING

*Vær illojal. Han knuste hjertet ditt.... DU forteller alle at han grine av True Blood. Og runka på Youngstorget i fylla. 

*Fortsett å hold kontakt med moren hans

* Si at du aldri fik orgasme. (Det gjorde du sikkert ikke heller.)

* ALDRI la han se deg i levende live. Unngå alle steder han ferdes. Uansett hvor nådeløst han dumpa deg, vil han lete etter deg.

*Legg ut profilen hans på Gaysir

*Abonner på tamponger i hans navn

*Vær kjempesnill med den nye kjæresten hans

*LIGG MED DEN NYE KJÆRESTEN HANS

"/>
3 kommentarer

Frøken lite strøken

14.01.2015 kl.19:20

Gleder meg villt til å se den filmen! Jeg har sett traileren og den minner meg om "voksen" livet . Tøft og brutalt!

Jeg dør av bonusen din, av en eller annen grunn følte jeg meg i overkant truffet av et par av punktene.. Eller ganske mange av dem. Det som traff mest var punktet med at man sier at man aldri har kommet. Lets face it, har såååå lyst til å skrike det til han, helst offentlig! Shitt dritt! Man blir så forbanna god til å fake orgasme etter to år, at han aldri vil tro meg🙈

Noe helt annet.. Jeg viste ikke hvem du var, før jeg så deg på bloggerene. Det var venninna mi som ba meg om å se, hun lurte på om jeg hadde solgt personligheten min til tv2. Jeg måtte jo se.. Jeg ble litt skremt, du er jo meg... Bare myye tøffere! Jeg liker jo meg selv, men har et stort ønske om å være tøffere.. Så derfor elsker jeg deg, bloggen din har blitt et must i hverdagen!

LENGE LEVE SUZANNE ❤️

irenglede

17.01.2015 kl.12:06

Ha ha. Sinnsykt morsomt. Særlig klippe hull i alle sokker.

Martin

08.02.2015 kl.22:10

Må si det blir interessant å se denne filmen! Håper filmen er bra, og at den kan selges ut til andre land. Norge er vel kjent for å ikke ha så gode filmer. En av de beste filmene vi har er vel Død Snø.

Skriv en ny kommentar