hits

Er usexy sex voldtekt?

04.06.2015 - 13:51 36 kommentarer

Nå er jeg ingen ekspert på andres seksuelle grenser. Ingen kan være ekspert på andres seksuelle grenser. Din kropp, ditt valg, din psyke, din reaksjon, dine følelser og sist, men ikke minst overgriperens ansvar. 

Dette er jo et utrolig sensibelt tema. Har man hatt en vond seksuell opplevelse, vil man mest sannsynlig være preget av den lenge. En voldtekt kan være fullstendig knusende for et menneske. Mer eller mindre avhengig av hvordan den foregår. JA, jeg våger å hevde dette da jeg dessverre må meddele at jeg har altfor mange venninner og kamerater, inkludert meg selv, som har blitt voldtatt. Noen har blitt brutalt voldtatt, andre av kjærestene sine, noen har våknet opp av at noen har sex med dem, voldtatt på fest, voldtatt på en strand, bak en busk, voldtatt av en fremmed overgriper. Voldtatt av en hånd, en penis, en munn, til og med av en knust colaflaske. Fellesnevner for alle disse voldtektene er uansett at jentene (og guttene) som har opplevd dette har sagt "nei." Det har aldri vært noen tvil om at sexen ikke var samtykkende.

Om man ikke tør å si fra at man ikke vil ha sex, og derfor ender opp med å ha sex du ikke vil ha. Er du blitt voldtatt da?

Kan en mann lese tankene dine? Skal han ha så skarpe sosiale evner at han skal plukke opp ditt indre ubehag? Er du blitt voldtatt når du har sugd kjæresten din uten egentlig å ville det?

Dette er et spørsmål som er blitt reist de siste ukene etter at en ung jente skrev i Aftenposten at hun fremdeles er kjæreste med sin voldtektsforbryter - og de sliter. De elsker visst hverandre, men sliter med et dysfunksjonelt forhold der han lider av overveldende dårlig samvittighet fordi han for mange år siden ble sugd av kjæresten sin da hun ikke egentlig ville det. Hun hadde ikke turt å si nei. 

Når jeg leser dette, synes jeg utrolig synd på begge to! Jeg skal ikke skrive en nedlatende kommentar der jeg forteller disse menneskene hvordan de skal føle seg igjennom livene sine. Men jeg har store problemer med å forstå hvordan det å utføre oralsex på kjæresten sin kan være voldtekt hvis man ikke har ytret at man ikke vil?

I følge Wikipedia er voldtekt følgende: 

Voldtekt er en forbrytelse og et seksuelt overgrep der noen blir påtvunget seksuell omgang, ofte ved bruk av trusler, voldvåpen eller medikamenter. Den som begår voldtekt trenger ikke nødvendigvis bruke fysisk eller psykisk makt, også seksuelle handlinger mot bevisstløse, f.eks. ved hjelp av såkalte voldtektsdop, og personer som ikke er i stand til å motsette seg handlingen er definert som voldtekt i norsk straffelov.

Jeg blir bekymra på alle kvinners vegne.  Ikke minst unge jenter som er utsatt for så mye seksualisert press. Vi MÅ tørre å si nei. Det er vår plikt å si nei! Det er det eneste lille vi kan gjøre i en situasjon med en overgriper. Av og til så er det til og med nok.

Ofte er det dessverre uvesentlig om man sier nei, eller om man ikke sier noen ting. Den som tier samtykker, hevdes det. En motbydelig ting å si i voldtektsammenheng, men så synes jeg man skal være jævlig forsiktig med å utvide voldtektbegrepet slik det blir nå. Ofte gir den som blir voldtatt opp. Innser at voldtekten er et faktum og "lar det skje". Lar voldtekten bli gjennomført i stillhet. Tier, men samtykker ikke. 

Så hvordan skal jeg lære sønnen min om sex når han blir større? Skal jeg si at han må ha følere ute hele tiden? Ikke stole på at jenta vil ligge med deg noengang, for det kan medføre store psykiske sår. Også anklagelser som kan medføre i verste fall flere år i fengsel. Ja, om du gjør noe seksuelt med en jente. Som du er glad i. Kjæresten din. Hun du vil ha sex med, som har sex med deg. Men du aner ikke at hun ikke egentig har lyst. 

Jeg tror oppriktig at mange av disse fæle opplevelsene folk har, kommer av at man har sex altfor tidlig. Man er ikke klar. Man vet ikke hvor sine grenser er. Og man vet heller ikke hva en voldtekt er. Man vet bare at man sitter igjen med en følelse av at man har gjort noe man ikke burde ha gjort. 

Det er en lang vei mellom å kline på fjortisfest og det å ha sex. Det høres kanskje veldig prippent ut og gammeldags ut, men kjære dere alle unge jenter og gutter der ute. VENT med å ha sex. Selv om "alle andre" gjør det.

Jeg ventet til jeg var 18. Da gjorde "alle andre" det. Jeg likte det ikke. Synes det var motbydelig faktisk. Men jeg gjorde det. Og jeg ble ikke voldtatt den gangen. 

Men at jeg følte vemmelse og avsky for meg selv etterpå - det er et faktum. Men jeg ville aldri ha anklaget han jeg lå med for å ha voldtatt meg. Han ante ikke at jeg syntes det var helt feil. Han ante ikke at det lå noe i meg i bunnen der, som gjorde at jeg - til tross for mine 18 år - ikke var moden for å ha sex. 

Jeg skylder på seksualiseringen av samfunnet. Folk tror de må være sexy, ha sex og ikke minst gjøre seksuelle ting de egentlig ikke er skrudd sammen for.

Fetisj-sex er den nye misjonærstillingen og vi snakker mer og mer og mer om sex i helt feil ordlag. Nå også om voldtekt.

36 kommentarer

Archimedes

04.06.2015 kl.14:34

I all sivilisert strafferett handler spørsmålet om straff utelukkende om tiltalte handlinger og deres rammer. Faktorer som tiltalte ikke kan forventes å rå over er ikke tellende i spørsmålet om hvorvidt en straffbar handling er begått.

Når man faktisk ikke vet at det foregår noe annet i hodet til den man har sex med enn det man har grunn til å tro foregår, da er det ikke en voldtekt som skjer. Per definisjon.

Å bruke ordet "voldtekt" om slikt er kun å bruke ordet feil.

Hakon

04.06.2015 kl.14:36

Den som tier samtykker, hevdes det. En motbydelig ting å si i voldtektsammenheng, men så synes jeg man skal være jævlig forsiktig med å utvide voldtektbegrepet slik det blir nå

Du bruker del 1 av blogginnlegget på å utvide voldtektsbegrepet, eller i allefall insinurere at vi kanskje bør det, for så å advare om å gjøre nettopp dette. Viktig tema men synes du bommer litt her

04.06.2015 kl.14:40

Klikker meg inn med bøtta full av fordommer, og frykter det verste. Er det en ny definisjon som lanseres som vil gjøre et allerede trangt rom for seksuell frihet enda trangere?

Men så er det bare ren og skjær fornuft i dette minefeltet av sterke meninger, følelser, og ikke minst; rettssprinsipper.

Som far til en tenåring så har jeg kommet frem til at jeg ikke kan lære min sønn alt jeg vet. Jeg kan ikke fortelle at noen damer liker å være hjelpeløse, selv ikke i et trygt forhold.

Jeg må bare fortelle at han aldri skal gjøre noe som hun ikke vil, og at han alltid skal være høflig og vise respekt. Og håpe at han finner ut av det underveis, slik at høfligheten ikke ender opp som den tafattheten kvinner frustrerer seg over tjue år nedover løypa.

hen

04.06.2015 kl.14:44

Om man ikke tør å si fra at man ikke vil ha sex, og derfor ender opp med å ha sex du ikke vil ha. Er du blitt voldtatt da? Nei

Kan en mann lese tankene dine? Nei

Skal han ha så skarpe sosiale evner at han skal plukke opp ditt indre ubehag? Nei

Er du blitt voldtatt når du har sugd kjæresten din uten egentlig å ville det? Det kommer an på om kjæresten hun/han har sagt nei til kjæresten og om kjæresten bruker trusler/vold/tvang.

Det er helt riktig som du skriver at "Det er vår plikt å si nei". Alle parter må ta ansvar for seg selv, det eneste unntaket jeg kommer på er når maktforholdet er veldig forskjellig. For eksempel lærer-elev, voksen-barn, pleier-pasient etc. I slike tilfeller må den med mest makt ta ansvar.

Cathrine Narum

04.06.2015 kl.14:54

Jeg har lest innlegget skrevet av "jente 20" og i mine øyne er dette langt ifra en voldtekt. Jeg synes synd å sammenlikne en slik hendelse med kvinner og menn som har blitt voldtatt "på ordentlig" bare fordi hun var usikker på om hun ville suge kjæresten sin eller ikke. Hun skriver videre at de nå har vært sammen et par år, og at hendelsen styrket forholdet. Bare det i seg selv tilsier at det ikke var en voldtekt. Det er i hvert fall min mening!

04.06.2015 kl.15:18

Det er vel en forskjell på det å bli fysisk tvunget og det å bli overtalt? Man skal helst ikke utnytte mennesker i svake/sårbare posisjoner for sex, men det vil jeg heller kalle dårlig gjort, enn voldtekt. Samboeren min kan noen ganger være masete, og jeg da "gi han et bein" selv om jeg ikke hadde så veldig lyst selv der og da. Det kan gå begge veier altså og er ikke voldtekt i mine øyne.

Farzad

04.06.2015 kl.15:39

Haha snart må vi søke om å ha sex med behandlingstid på 6 uker :)

OlaDunk

04.06.2015 kl.16:36

Enda verre er det med kvinner som anklager menn for voldtekt uten at det har forekommet.

Tine

04.06.2015 kl.18:32

Voldtektsbegrepet har blitt utvidet til det latterlige, og skremmende. Nei er nei. Sier man ikke nei, er det ikke voldtekt. Enkelt og greit. Jente må lære å stå opp for seg selv, ta sine valg og stå for dem, og leve med konsekvensene. Suger du noen fordi du var for sjenert til å si nei, vel, sorry mac. Hater du tanken på at du ble med en fyr hjem i går og lot ham pule deg til helvete, fordi han er så ekkel eller så teit? Vel, din feil. Bad judgement calls blir begått av jenter overalt. Men det er IKKE det samme som å ha blitt voldtatt. Jenter - grow some back bone! I stedet for å kalle alle menn potensielle voldtektsforbrytere (fun fact: de ALLER FLESTE menn tar et nei for et nei, nemlig), så kan vi lære jenter å skaffe seg og bruke, ryggrad og bein i nesa. Og å stå for sine valg. Ikke angre på et dumt valg, og så gjøre seg til offer for å føle seg bedre med seg selv.

Tom

04.06.2015 kl.19:42

Du er farlig nær ved å vanne ut voldtekt til å bli all form for uønsket oppmerksomhet her.Jeg tror ikke det kommer noe godt ut av å utvide voldtektsbegrepet slik man har gjort med rasisme, som er redusert til et skjellsord som ikke lenger betyr noe som helst.

Tidligere voldtatt

04.06.2015 kl.19:56

Nei man har ikke blitt voldtatt om akten ikke er voldelig og man rett og slett ikke makter å si nei til den andre parten fordi man ikke vil såre de.

Voldtekt er sex uten samtykke, og hvis man har en partner og man en dag ikke orker, men ikke tør å si nei har man gitt av seg selv for å tilfredsstille partneren.

Det finnes såklart unntak, men om forrholdet ikke er av voldelig art, og man ellers ikke føler seg truet så er det ikke voldtekt.

Folk som mener at det er voldtekt når man bare ikke vil si nei til samboer/kjæreste ect. undergraver begrepet voldtekt og forvirrer det med bjørnetjeneste.

04.06.2015 kl.21:30

kan være mye synspunkt på dette

f.eks at man ikke vil suge likevel men likevel presse fyren kuken ned i kjeften på jenta , er litt vanskelig å stoppe det

henrik

04.06.2015 kl.23:05

Var det du som var så jævlig misunnelig på prinsen vår som er så kjekk?

Langer ut mot adelige fordi du er så jævlig stygg selv...

at noen gidder å lese blogger som dette....

Guro

04.06.2015 kl.23:21

Jeg er ganske sikker på at de fleste, nå velger jeg å si kvinner, som er i forhold har sex eller utfører oralsex uten at de ønsker det inni mellom, fordi sine kjære vil det. Dette er i mine øyne IKKE voldtekt, men noe man gjør for å holde husfred. Dette er vell egentlig hyppig OPPFORDRET av profisjonelle, for å ta vare på forholdet?

vargas12

05.06.2015 kl.09:18

Så lenge kvinner og menn omgås i samfunnet, vil det også oppstå konflikter som ender med voldtekt. Ingen unnskyldning, men dessverre en del av livets realiteter. Norske menn bør uansett gjøre en innsats for sine egne kvinner. Voldtekt er lavmål!

Vargas

Lars

05.06.2015 kl.09:34

Jeg synes det er veldig positivt at dette kommer opp på dagsordenen, spesielt når det er jenter/damer/kvinner som tar det opp.

Du er jo inne på en problemstilling, men du får si til sønnen din at om utviklingen ikke skjer må han passe på å få signatur på en intensjonsavtale, sjekke signatur mot gyldig legitimasjon for å se at den er lik - og ikke minst at den ikke ser ut som den er påvirket av rusbruk (alkohol, dop, you name it). Jeg er glad jeg er over 40, for å være 20 nå må være ille. En muntlig avtale er jo vanskelig å bevise, så et ja trenger jo ikke å være et ja. I hvert fall ikke om noen blir flau i etterkant...

Lars

05.06.2015 kl.12:29

Det denne jenta skriver i artikkelen dere henviser til, har helt rett i sin definisjon av voldtekt, det SKAL være et klart JA, kommer ikke det JA`et, så betyr det ikke at jenta praktiserer " den som tier samtykker ". Også det psykisk makt, eller som det heter innenfor strafferette, psykisk påvirkning, men at man ikke bruker kroppen fysisk til å yiltvinge seg sex, er også tvang. Man trenger ikke holde noen fast eller komme med direkte trusler for at voldtektsparagrafen slår inn, er situasjonen kommet så langt, da har man gått over grensa for lenge siden. Oralsex, fingerpuling, beføling osv, går også inne under kategorien voldtekt, det er faktisk overhode ikke lov ta en gang yttersiden av klærne eller stikke hånda ned i trusa/buksa på en annen UTEN samtykke, blir du anmeldt for slikt er det voldtekt. Hvis denne jenta hadde anmeldt gutten for denne BJ, så hadde han mest sansynnlig blitt dømt for voldtekt og for å ha tilegnet seg sex ved hjelp av å bruke psykisk tvang. Psykisk tvang / påvirkning, er faktisk mer allvorlig enn at man fysisk medvirker til ei kriminellhandling..så ja, det denne opplevde er voldtekt. Foreslår at dere søker kunnskap om hva som defineres som voldtekt / voldtektsforsøk, bare minner om at lista ligger mye mye lavere enn de fleste tror.

Locke

05.06.2015 kl.12:43

Dersom det kreves et uttrykkelig og uttalt ja for at det ikke skal være voldtekt, da er 95% av alle menn og kvinner som hadde sex forrige uke skyldige i voldtekt.

Det er ikke noen forskjell i kravet til samtykke for menn og kvinner.

idiotfolk og idiottenking

05.06.2015 kl.15:36

SNAKK om et lost folkeslag..

dere er på jordet...

DERE prater om piss dagen lang, også forventer dere at folk skal respektere dere som folk..

STUPID FUCKING COUNTRY AND RACE OF PEOPLE!!!

Alexander

05.06.2015 kl.16:01

OKOKOKOK hooold on ... så her i går når jeg var i litt dårlig humør og trøtt hjem i fra jobb og kona brukte sine kvinnelige evner for å få meg i seng, BLE JEG EGENTLIG VOLDTATT... fordi jeg egentlig ikke følte for sex? Nah.

Forføring, expredimentering... hva med disse tingene?

Alle vet at både menn og kvinner kan forføre en litt uvillig av det motsatte kjønn, er det egentlig voltekt eller overtalelses evne?.

Hvis du møter en jente og hun legger an på deg, dere har sex og hun så etter på sier at hun har en vod følelse, er det voltekt?

Jeg og kona har prøvd en del, noen ting har vi likt andre ting ikke. Sån er seksuallivet, men vi vil vel alderig si at det har vært voldtekt. Komunikasjon er viktig!

Om du og en fyr ekspredimenterer og du finner ut at dette var dårlig, så si det. Kan du ikke det så er du ikke moden nokk til å ha sex i utgangspunktet. Det kalles mellomenneskelig komunikasjon. Kan du ikke komunisere, bør du verken ha forhold eller sex. Man må okså forstå at om typen går fra deg fordi du ikke ønsker oral sex så er han ikke verd det. Men om du alderig har prøvd det hvordan vet du at du ikke liker det? Ungdomen må bli voksen! Jeg husker når jeg gikk å så en spesifikk 14tis kinofilm med en veninde fordi jeg trodde at hun ville gå fras meg om jeg ikke gjorde det, ja jeg har vert barn jeg okså. Men så lærer man, man forstår at i et forhold kan man tilogmed elske en person man er Intenst Sint på, til og med tilgi di mest irriterende karakterktrekk. Man kan tilgi at mannen kjøpre playstation når vi egentlig ikke hadde råd, eller at kona klippet håre for 5 tusen. Noen tilgir tilogmed utroskap. MAn er blitt så voksen at man forstår at et mellomenneskelig bånd er viktigere en hårfarge,øyenfarge eller smak. Man elsker en person på grunn av den de er. Da har det ikke noe å si om hun ikke øsnker å gi en BJ fordi det er det hun er.

Jeg liker ikke tomat på maten min, kompisene mine synes jeg er teit som ikke liker det. Men jeg måtte spise en tomat for å finne det ut! jeg føler meg ikke voltatt av tomaten selv om det ga vond smak både i munnen, brekninger og vond i magen. Kona har laget spagetti bolonese flere ganger, jeg hater det, men spiser det likevell, fordi jeg vet at hun liker det. Føler jeg meg voldtatt? nei. Hadde hun trøkket det den i hasen min, ja da hadde jeg blitt sint, og følt meg krenket. Jeg bryr meg heller egnetlig ikke om mine venner mener det er en teit side ved meg. Jeg er voksen jeg tar mine egne informerte valg, og står ved dem. Det burde ungdomen gjøre okså. Slik er livet, man må ta en tur i thundercoaster for å finne ut at man spyr av berg og dalbaner. Da lærer du av feilene dine. Så alt jeg kan si til jenta... vi er menn vi kan ikke lukte om du liker det eller ikke så: VOKS OPP Å SI FRA NESTE GANG!...

Tork

05.06.2015 kl.17:08

Har ikke lest det som stod i Aftenposten, men...

Utfra hva du skriver, virker det som om denne unge jenta har klart å manipulert typen sin til å tro at han har voldtatt henne uten at han visste det. Dette er dessverre en måte mange menn lar seg manipulere av kvinner, lar seg påføre dårlig samvittighet, skyld og skam. Menn burde bli opplært av sine mødre til å ikke akseptere sånt.

Kjell

05.06.2015 kl.21:17

Er usexy sex voldtekt ? NEI. Er blogger om hypotetiske "voldtekter" played out ? JA.

supertrollet.

06.06.2015 kl.01:58

Jeg er så jævlig glad jeg aldri har hatt sex med norske damer...fitte faen for hvor jævlig denne feminist sutringen har tatt over dennne dame generasjonen. Dårlig sex skriker dama. Slenger ut voldteksbeskjed til kjæresten 2 jævla fuckings år etter hendelsen!!! Enda syne dama kjæresten er fantastisk!! Hva feiler dere damer om dagen? Har dere bare rett til å skrike voldtekt og fremstille kjæresten i dårlig lys hver gang dere har hatt en dårlig opplevelse? Fy faen for en tragisk generasjon av feminisme.

Liv Serine Helgesen

06.06.2015 kl.03:19

Les om skolegutten i Bærum som er dømt til fengsel fordi han tvang jenta til oralsex:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Skoleelev-domt-til-fire-ars-fengsel-for-voldtekt-8047698.html

Katrine

06.06.2015 kl.09:22

Fin artikkel,viktig tema. Jeg husker min første kjæreste ville jeg skulle utføre oralsex på han, og han spurte ikke, han bare dyttet hodet mitt forsiktig ned... Etterpå la han seg over meg og satte penisen inn i meg.. Jeg har alltid angret på at jeg ikke turte å si nei, men jeg har aldri følt at det var en voldtekt.. Men i følge hun som skrev artikkelen, ble jeg voldtatt... For mange menn blir feilaktig dømt for voldtekt fordi kvinnen eller jenta drakk for mye og ble med på noe hun egentlig ikke ville.. Dette gjenspeiles på hvor mange kvinner som blir overfallsvoldtatt og ikke tør å melde fra om det fordi det ikke blir gjort noe... Jenter/kvinner må slutte å rope ulv og klare å si fra, ta ansvar for egne handlinger og ta konsekvensene!

Eldre mann

06.06.2015 kl.14:01

Jeg er glad for at jeg hadde min ungdomstid da det ennå var lov å kjenne på trusestrikken. Stakkars unge gutter av i dag. Det må jo være et mareritt med alle disse jentene som kappes om å kle seg så sexy som mulig, for å virke attraktiv. Samtidig er det ikke lov å ta på, å føle seg frem til muligheter. Nei, det kreves vel nesten skriftlig samtykke for å legge hånden på låret.

Jeg har lest en del historier i Aftenposten's serie den siste tiden. Jeg blir sjokkert og lurer på hvor mange " voldtekter" jeg selv har vært med på gjennom tidene.

I min ungdomstid hadde vi respekt for jentene. Det var nok med en smekk på fingrene men det var lov å prøve seg. Jenten pyntet seg også den gangen men kledde seg ikke utfordrende sexy med tettsittende klær som fremhever hvor eneste kontur på kroppen slik som i dag.

norskgoy

06.06.2015 kl.18:00

Ironisk. Feminist får kanskje øye på hva feminstene ønsker seg av samfunn....

lislerud

06.06.2015 kl.22:53

Scenario: En gutt og en jente går inn på rommet for å se en film sammen. Disse er under 16år da det skjer, og har vært kjærester til og fra i flere år. Fraværende fordi at gutten vil ha sex, men jenta har ikke følt seg klar.

De ligger så i sengen, gutten begynner å klå, jenta sier nei,- men hun ler. Gutten tolker ikke signalene. Og de har sex. Han har sex, og hun føler seg utnyttet og jukset fra seg jomfrudommen.

Senere når gutten har fylt 16år, og jenta fremdeles er under den seksuelle lavalder velger hun å fortelle til foreldrene sine at hun er blitt voldtatt. Gutten blir anmeldt, men ikke siktet for overgrep- da han óg var under den seksuelle lavalder da dette skjedde.

Gutten sitter så i etterkant med en følelse av skyld, så han beklager seg og føler han ikke får gjort så mye mer. Han viser seg ikke på skolen, karakterene faller fra og gutten utvikler depresjon og angst.

Jenta sitter så i etterkant med en mestringsfølelse (hun har slitt med angst og depresjoner i mange år før dette). Hun kan vise seg på skolen igjen, hun får venner og legger ut halvnakne bilder av seg på nettet. Hun skal også ta opp saken igjen i retten, for hun er høylydt om at hun gjerne vil ha erstatningskrav etter hendelsen som gikk så fælt innpå henne.

Konklusjon: det finnes nok ikke noen "kategori" for å klassifisere en voldtekt, men det finnes nok en del jenter som angrer i ettertid, og dermed kan si mye forskjellig. Dette scenarioet tatt i betraktning - dette har også skjedd.

Eller ble dette tatt helt ut av sammenheng?:P

08.06.2015 kl.02:50

omg

zena zuza

08.06.2015 kl.17:18

Vil gjerne poste denne fine videoen som ganske enkelt forklarer dette med samtykke....

https://www.youtube.com/watch?v=oQbei5JGiT8

Men dette er et viktig tema fordi det er jo et problem at unge jenter er redde for å si nei. Som voksen lærte jeg fort at menn generelt er analfabeter når det kommer til å lese en kvinnes signaler og følelser. Kan ikke tenke meg at en pubertal tenåring har så fryktelig mye bedre antenner... Dette kan bare løses med tydelighet og respekt. Jenter må tørre å si nei og guttene må lære seg å respektere dette.

Og når det gjelder sex i forhold: En ting er å legge seg på rygg fordi man syns typen fortjener en omgang selv om lysten ikke er helt på topp selv.

Det er derimot noe helt annet hvis man absolutt IKKE vil og fortsatt blir presset til det.

Menn som ikke skjønner dette burde gå på butikken, kjøpe seg en banan og kjøre den opp i ræva si uten et døyt glidemiddel. Det vil nok gi en liten indikasjon på hvordan det føles og bli penetrert uten å være våt.

Christine

08.06.2015 kl.20:39

Dette er veldig nedlatende av meg å si, men den kronikken hun jenta hadde skrevet i aftenposten var bare tull i mine øyne. Hun ble ikke voldtatt. Hun ble ikke presset. Hun ville tilfredsstille kjæresten sin selv om hun ikke var i humør, men likte ikke hvordan hun følte seg etterpå.

Jeg var 13 første gang jeg hadde sex, gutten var 15. Jeg kommer fra en liten bygd der "alle kjenner alle" og det fører ofte til at man vanker med de som er eldre. Ofte debuterer man med forskjellige ting relativt tidligere. Blant disse tingene er sex. Jeg var i utgangspunktet absolutt ikke moden nok til å ha sex (ærligtalt jeg var jo bare jentungen), jeg husker jeg tenkte "jeg har egentlig ikke så lyst, men jeg vil ikke si nei heller". Jeg følte meg ikke bra etterpå, jeg følte meg som søppel faktisk, men jeg klandrer derimot ikke gutten for det. Han kunne ikke vite hva jeg tenkte når jeg ikke sa nei? Han spurte konkret: "Går det bra? Du føler ikke at jeg presser deg til noe?". Jeg svarte selvfølgelig at det gikk bra, at han ikke presset meg til noe som helst.

I senere år har jeg tenkt over det faktum at han faktisk spurte meg, DET har jeg all respekt for den dag i dag. Flere burde faktisk tørre å spørre om den andre parten føler seg presset, og flere bør tørre å si nei hvis de ikke har lyst.

NA

09.06.2015 kl.00:46

Et av de mer fornuftige innleggene om temaet hittil. Ble positivt overrasket, for jeg kan ikke skryte av at jeg til vanlig er spesielt enig med deg. ;) bra!

-NA, nymfoman sexblogger

KK

12.06.2015 kl.19:28

og når en kvinne gir en sovende mann avsuging er det jo helt greit. fordi det er ikke penetrering.

KK

12.06.2015 kl.19:46

På tide at SA slutter å prakke på alle sin greie. hun behøver fagperson og bør søke hjelp!

Hun bringer null niks positivt til verden med denne type skriverier.

suzanneaabel

19.06.2015 kl.11:20

KK: Jeg trenger fagperson? Til hva da?

KK

25.06.2015 kl.21:47

SA:

Jätteviktigt at slippa loss.

Skriv en ny kommentar