hits

5 tips til bedre nettgriseri

09.06.2015 - 15:18 6 kommentarer

Altså.... Jeg har hatt kjæreste i nesten ett år (wooow!) Nå om dagen driver vi og slår opp og blir sammen igjen hele tiden. Veldig usexy, veldig disturbing. Veldig teit. Men han og meg er for så vidt uvesentlig i denne sammenheng annet enn at jeg blir nødt til å innrømme at vi fant tonen ved å sitte og griseprate (noen vil si koseprate) med hverandre på FB-chatten. Jeg elska det! Men vi kjente jo hverandre. Det utarta seg liksom. Det var jo bare kødd. Som ble litt sexy og dirty etter hvert. Så når man møtes i det virkelige liv etter å ha sleska, flørta, fnisa og vært litt slibrig mange nok ganger har man liksom noen litt absurde seksuelle og felles preferanser allerede. En meget god sjekkemetode om den gjøres riktig og over tid! Med den rette dama.

Men det er jo virkelig ikke alltid dette her funker gutter? Come on? Før i gamle dager, pleide jeg å treffe en fyr. Snakke, flørte og så kline litt på fest. Eller på byen. Så dro vi hjem sammen. Hadde sex, og veldig ofte så ble det med det. Og det var man som regel enige om at var helt perfekt. Det er faktisk sånn at det er ikke bare for menn at det er slik at "spenninga/jakten" er over i det sekundet man har harvet over hverandre. Vi jenter chaser vi også. Siler ut èn i mengden. Jobber aktivt for å naile han. Får vilja vår og valser revnende likegyldige og glade videre ut i den gale verdenen igjen.

Mens jeg har sittet hjemme i stuen min med kjærlighetssorg, savn eller rein selvmedlidenhet har jeg reåpnet tinder-profilen min. Sveipa og sveipa. Egentlig ville jeg jo ikke møte noen jeg bare satt og glodde i ren nysgjerrighet. Fikk mange matcher!

Ikke fullt så mange som skrev noe. Men de som skrev....

Hva pokker? Er det rart man bare vil tilbake til det man hadde? Fy flate så mange håpløse fremgangsmåter. I bunn og grunn kan jeg snurpe det sammen til at samtlige hadde samme intensjon. Å få pult uten å måtte beile, sjarmere og innynde seg hos kvinnen aka meg først.

 

Her er 5 gode tips til deg som liker en dame du vil ta kontakt med på internett:

* Hvis du bare vil ligge med henne så for GUDS skyld ikke lat som om du vil gifte deg med henne, men i SATANS navn ikke si at du vil pule henne før hun har rukket å bli smigret over at du tok kontakt. Ha litt tålmodighet. Ha litt klasse.

* Hvis du faktisk liker henne og vil bli kjent på ordentlig så si noe fint om personligheten hennes. Still spørsmål. Høres kanskje litt kristen-konservativt ut, men kvinner som menn liker best å bli likt som person. SÅ kan du overøse med fysiske og kroppslige komplimenter når det sømmer seg.

*Bilder av kuken din vil vi som regel ikke ha. Eller jo, det kan faktisk hende. Da vet man jo hva man går til på sett og vis. Bilder av den slags kan være helt rått det. Men vær så taktfull som mulig liksom. Ikke bare sjokker med kuk-bilder som ikke kommer med varseltrekant!

*Ikke mas om bilder tilbake. Det er tro det eller ei flere menn som er opptatt av sine forplantningsorganer enn det er kvinner. Vi må tross alt brette frem og ligge i ekstremt usexy positurer for å få sendt noe tilnærma smakfult tilbake. Og hvis vi nøler så kan du ta det som et tegn på at vi IKKE er hypp på å sende deg bilder av vaginaen vår.

*Ikke foreslå å komme over midt på natten til en dame du ikke har møtt enda. Enkelt. Hvis hun ikke er helt tydelig på at hun vil ligge med en vilt fremmed hun har sett 3 bilder av på tinder og chattet to linjer med så kan jeg nesten garantere: hun vil ikke at du skal komme over. Ikke for å sove eller bli holdt heller.

Bonustips: Vi digger blomster, delige middager, latterkramper, dype samtaler og å bli leid i hånda og alt det der enda selv om vi drister oss til å griseprate med deg på internett.
 

 

 

6 kommentarer

Arnebajas

10.06.2015 kl.17:43

If you want to learn how to catch a fish, dont ask the fish....

Ask the fisherman

kris

10.06.2015 kl.18:35

*vulva

Erik

10.06.2015 kl.23:14

"klasse"..."dype samtaler"....?

12.06.2015 kl.17:25

Hei! Liker deg som person. Kan eg følge deg på snapp? Anne. Du gjør meg inspirert og i godt humør!

12.06.2015 kl.17:43

Hei! Liker deg som person. Kan eg følge deg på snapp? Anne. Du gjør meg inspirert og i godt humør!😊

missmommy.blogg.no

08.07.2015 kl.17:09

Du er bare rå!! Digger bloggen din!;)

Skriv en ny kommentar