hits

januar 2015

Lille Marius - not so little anymore

Jeg er smått besatt av Mette-Marits sønn Marius. Alltid vært. Først og fremst fordi han var den nusseligste søteste lille gutten i hele universet når han var liten, men også fordi han er i ferd med å bli den kjekkeste mannen kongefamilien noensinne har avlet frem. Dette kan ha noe med at han ikke er et biologisk medlem av kongefamilien, men WHO CARES? Hipp hurra og 3x salutt for i dag har Lille Marius bursdag og blir 18 år!

Jeg lurer på hvilke skoler i utlandet han skal gå på. Og om dama hans kommer til å hete noe veldig upper-class som Lydia Ambrosia eller noe i den duren. 

Grattis med dagen da Marius! INGEN kler en slick fettsleik og solbrun tan slik som deg. 

En siste grunn til at jeg er så opptatt av Marius er at jeg tror aldri jeg har hørt han prate. Han bare er. En vidunderlig vakker, mystisk liten person som nå har stemmerett.  Han må ta Europa med storm. Han er jo en slags prins. Monaco, St.Tropez og Ibiza venter på deg! Fly little birdie...FLY!

Ps... Digger du Harry Potter sånn som meg? Da kan du kanskje forstå noe av mitt oppheng på fyren.

Så kan jeg jo aldri glemme at alle alenemødres mor Kronprinsesse Mette-Marit som giftet seg med en prins som ikke bare elsket henne, men som sa følgende til sin kone i bryllupstalen: Tusen takk for at jeg har fått lov å bli kjent med Marius. 

Jeg griner bare jeg tenker på det. For en levemann! Har ikke tall på hvor mange gutter som har dumpa meg fordi jeg har hatt et barn fra før. Jævlar. 
Filmen om livet hans burde hete "Heldiggrisen Babe." Tenk å bli født av Kari Nordmann og ende opp på slottet.

Hail Askepott!

 

Tre fina flickor

Mitt selvskryt vil ingen ende ta. 

Et lite bloggnnlegg skal dedikeres i dag til tre jenter på 11. 12 og 11 år (om jeg fikk det riktig...?) Som ringte meg fra Haugesund i dag for å si noen fine ting til meg og rett og slett være så fine folk at jeg blir helt rørt og matt <3

Celina, Frida og Brita slo på tråden og gjorde søndagen min helt makeløs!

Hurra!

Dette var så inni  INNI....piiip.piip X-rated søtt og fint for meg i dag. Tusen takk jenter og ring meg når dere er i Oslo.


Akkurat nå elsker jeg meg sjøl ass!

 

Så da er det vel bare å vente på hetsen. Nå er jeg i det minste klar for de:)

Klem fra MØRKETS FYRSTE til dere hele gjengen :)

 

Hold kontakt med mora - Ligg med den nye dama hans

Dette innlegget er laget i samarbeid med Nordisk Film.

Ny norsk film! Anders Basmo den deilige deilige mannen. Og Agnes Kittelsen i et spektakufuckinglært komidrama om livet. Åååh. så gøtt! "Stayin Alive" heter filmen og jeg har allerede sett den. JIPPI!

Ok. Jeg har hatt flaks. Mitt første innlegg jeg skriver på nåde er en fryd å skrive. JEG HAR SETT EN NORSK FILM JEG ELSKET! Jaaaa,! Etter  Freske Fraspark kommer denne godt oppi listene:)

 

Jeg tror ikke jeg skal si så mye annet enn disse sexy kodeordene: Sinne. Forræderi. Glede. Puling. Sorg. Vrede. Forsmåddhet. Sannhet. Livet! Lættis og masse masse moro!

 Jeg har ingen kilder på dette, men jeg har en følelse av at Linn Skåber fikk denne rollen uten å måtte forholde seg til manus. HAHHA! FOR ei venninne! FOR en karakter. Helt nydelig. 

Skal ikke si så mye annet om filmen annet enn at jeg gråt. Lo. Gråt. Lo og holdt pusten. Og godtet meg!

 

I tillegg får dere en liten bonus som ikke er helt irrelevant:

Her kommer noen gode råd til hva dere kan og BØR gjøre om dere blir bedradd, dumpa eller får noen uventede ubehagelige overrraskelser i livet.

*Klipp hull i sokkene (ALLE SOKKENE) til eksen din

*SJALUTRIKSET. Ligg med en av såkalte kompisene hans (om du får noe ut av det) eller kyss en av de nærmeste vennene til dritten som dumpa deg

*Lyv å si at du har fått en kjønnsykdom som MÅTTE komme fra han

*Rebound dates. REBOUND DATES.

*Bli venninnne med bestevenninna hans/hennes

*Farg håret og reis på ferie. Da skjønner han INGENTING

*Vær illojal. Han knuste hjertet ditt.... DU forteller alle at han grine av True Blood. Og runka på Youngstorget i fylla. 

*Fortsett å hold kontakt med moren hans

* Si at du aldri fik orgasme. (Det gjorde du sikkert ikke heller.)

* ALDRI la han se deg i levende live. Unngå alle steder han ferdes. Uansett hvor nådeløst han dumpa deg, vil han lete etter deg.

*Legg ut profilen hans på Gaysir

*Abonner på tamponger i hans navn

*Vær kjempesnill med den nye kjæresten hans

*LIGG MED DEN NYE KJÆRESTEN HANS

"/>