hits

august 2014

NEI TIL EKSTREMISTER!

Møt opp utenfor Stortinget i morgen kl.16.30! Viktig for oss i gruppen "Stop Execution in Iran" at så mange som mulig kommer! Vanligvis pleier vi å samle underskrifter og sende tilbåde FN og UD mot de enormt høye henrettelsestallene i Iran, men i morgen retter vi blikket mot Irak/Syria og alle andre land som er rammet av ekstremisme.

Shengal Irak

ISIL har allerede drept tusenvis av mennesker i Irak og Syria. Barn og kvinner blir kidnapet, voldtatt og brukes som slaver og også dessverre solgt i hopetall.

Mangfoldige tusen har flyktet til fjellene, ufattelig mange er døde og mange risikerer fortsatt å miste livet på grunn av tørste og sult. Den humanitære katastrofen er et faktum. I Shingal og Kobani lever kurdere som kjemper mot ISIS . Kurdere som risikerer livet for å kjempe mot ekstremister! .Its a war between darkness and light. Nå rives hele samfunnsveven i Nord-Irak i fillebiter av de hensynsløse «hellige krigerne» i det som før kalte seg Den Islamske Staten i Irak og Levanten (ISIL). Yezidier og kristne flykter i titusenvis fra sine tusenårige bosteder. Mot yezidiene frykter man folkemord.

STØTT KURDERNE OG SI NEI TIL EKSTREMISTER!

Meld deg på her!

https://www.facebook.com/events/287826254736034/

Bloggerne tilbake på BLISS <3

PREMIERE MANDAG 27. OKTOBER

Hahha! Yes! Nå kommer nok et løfte fra meg. I fjor lovte jeg å blogge hver dag. Det skjer ikke. MEN jeg sverger på min hals at siden jeg tross alt er med iden deilige TV-serien "BLOGGERNE" på BLISS skal jeg ta fatt på bloggingen atter en gang. Håper 4-5 dager i uken duger!

Meeeeow ;)

Noen spørsmål og svar til meg sjøl:

- Hvordan føles det å være i gang med ny sesong?

Jeg gruegleder meg som en hund. Denne gangen har jeg tatt begrepet "by på meg selv" over alle stadier og utfrodret en knippe angster jeg aldri trodde jeg skulle tørre ikke minst ville vise på TV. Jeg skal anstrenge meg hardt for å ta alt med et stor smil og så manne meg opp til å muligens orke å se alle episodene. Jeg gleder meg uansett og er sinnsykt glad for å få være med å lage så nydelig reality TV som det vi har laget nå!

- Hva skjer rundt deg i den nye sesongen?

Jeg kan si så mye som så at jeg flasher både et kjærlighetsbrudd som er både flaut og litt småtrist, men ikke minst har jeg funnet meg en ny kjæreste som gjør meg enda lykkeligere enn jeg hadde håpet var mulig. Dette skal dere få være med på. Det har skjedd så utrolig mye fint og spennende siden sist og jeg topper det hele med å vise både hud, mage, pupper og lår i en episk fotosession på huk der jeg gjør det skumleste, kjipeste og flaueste jeg kan tenke meg: leker glamourmodell for en dag!

Ellers har jeg vært på en reise til byen der moren min ble født i Budapest med en av mine beste venninner og jeg gir et heftig innblikk i deler av meg og saker jeg er opptatt av som jeg aldri har snakket høyt om før. Jeg er stadig på jobbjakt og fortviler og fryder meg om hverandre hver gang jeg får et nytt oppdrag. En salig blanding av livets opp og nedturer med andre ord.

Her er en liten link fra en sak Dagbladet skriver i dag:

http://www.kjendis.no/2014/08/14/kjendis/bloggerne/tv_2/sophie_elise/reality/34782885/