hits

november 2014

Femte fuckings fredan på rad med gullrekka

Har jeg en greie for Ivar Dyrhaug eller er det typen min som liker den gamle skaphomoen?

Det eneste jeg veit er at vi er altfor langt nede i barnefri helg/hvitvinskartongen allerede. Eller: IGJEN.

Det gikk opp for meg nå at gullrekka er blitt en nødvendig del av livet mitt. Er det rart man tyr til til billig tysk vin på kartong?

Var salg på Ica i dag. 10 spenn for kyllinglår. Jeg bare dundra bort til ferskvaredisken og røyk på en smell. Det ble ikke kyllinglår. Det ble 650 gram checkenwangs, en tube remulade, 2 hekto blodig roastbeef og en pakke tampax. Hakke mensen engang. Sier litt.

Poenget her er dette: jeg driver og streiter opp mannen min. Og meg selv da. OSS eller VÅRS som det heter når man er blitt sammen/kjedelige. 

Nå har Tomas frest ut på dass og da griper jeg sjansen til å blogge et bilde av VÅRS, /han kommer til å drepe meg for han hater dette her)

Den lille nissen har dratt på seg høysnueskjerfet sitt. Søtt.

Dette er mitt første forsøk på å skape en familiebedrift av bloggen min som så mange andre jenter gjør. Må bare sørge for å blogge mens typen er på dass. Det jeg kan garantere er uansett at dette ikke ender opp i cupcakes, treningstips og dagens antrekk!

Ps: Beat for Beat er bedre uten lyd!

Nå kommer han tilbake... HADET!

 

 

Hold on to your husbands girls, I'm baaaack!

Jeg har etter å ha vært med i en TV-serien som heter "BLOGGERNE" i to sesonger (snart en tredje) endelig blitt en ekte blogger. Med det innebærer et visst ansvar for å faktisk blogge...

Har ikke blogget siden september, men nå har jeg fått med Side2 blogg og da har jeg funnet både inspirasjon og velvilje og glede over å lire av meg drit, moro, alvor og usakligheter i bloggeuniverset igjen :)

Så følg gjerne med så skal du se at det vil dukke opp masse snusk her i tiden fremover. 

Ps: den siste sesongen av Bloggerne er med to nye fjasefjes. Kristin og Chioma. Nå blir jeg bare enda mørkere, eldre og merkelig enn det jeg var fra før. En del av miksen som rett og slett ikke henger på greip. Sånn er det nå bare for noen av oss. Og det er helt topp!


Her er vi altså. Spetakkelet av kvinnfolk som skal lage BloggerTV på nyåret for TV2 BLISS

Marna, Kristin, Chioma, Suzanne og THE SOPHIE <3

 

Jeg begynner min nye karriere som Side2blogger med å poste et bilde fra en av mine favoritt instagramkontoer: Thefatjewish.

I GIVE YOU: THE BLACK MATT DAMON.
 

Suzanne

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen